Ligger belægningen i din indkørsel som den skal eller fik du ikke lagt den korrekte bundopbygning? Brinck kan hjælpe dig. Som erfarne brolæggere skaber vi solide og smukke sten- og flisebelægninger uanset om det gælder din indkørsel, terrasse eller have. Vores faglærte medarbejdere sørger altid for et gennemført og professionelt resultat.

Vi kan hjælpe dig med koordinering og rådgivning, beskæring og brolægning. Vores ekspertise dækker bredt, så uanset om du søger flotte linjer i granitbelægningen, smukke brostensløsninger eller det rustikke look med pigstensbelægninger, så er vi klar.

Hos Brinck er vi en alsidig virksomhed, som kan hjælpe dig med den samlede løsning. Men ingen opgave er for lille, så vi yder også kvalitetsarbejde med fliser, støttemure, beton og lignende. Ønsker du at få skitseret en ny have med belægning, så får du skitsen med i prisen, hvis du lader os om udførelsen.

Vi laver også opgaver for erhverv, kommuner og institutioner. Vi har stor erfaring med større belægningsopgaver, hvad enten det gælder kantsten på ny vej eller brosten på den lokale gågade. Uanset din opgave, så er du altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for netop dig.

Ring til os allerede nu på telefon 75 15 21 77, eller brug kontaktformularen her til højre.

Se nogle af vores projekter her