Hos Brinck mener vi, at et ordentligt byggearbejde kræver et solidt fundament. Det stiller store krav til de faglige færdigheder hos de enkelte medarbejdere. Med Brinck som samarbejdspartner er du garanteret et betonarbejde, hvor kvaliteten er i top. Hos os er både byggematerialer og arbejdskvalitet af højeste kaliber, så du er sikret et stærkt fundament.

Vi udfører betonarbejde og støbeopgaver ved opførelse af byggerier for både private og erhverv. Vores dygtige betonfolk løser betonopgaver ved opførelse af andelsboliger, industribyggeri, erhvervsbyggeri, boligbyggeri, kontorbyggeri, parcelhuse og landbrugsbyggeri. Der er ikke nogen opgave, som Brinck ikke kan klare.

Skal du have støbt fundamentet til dit nye skur eller til drømmehjemmet? Kontakt os for rådgivning, eller lad os støbe for dig. Vi udfører også de små opgaver, både for erhverv og private. Med vores know-how og store erfaring sikrer du, at dit fundament er i orden, hvad enten du vil bygge selv eller lade os om resten.

Når du vælger Brinck til dit projekt, så er der garanti med i prisen. Vi er nemlig omfattet af Byg Garanti. Derfor er du som privatkunde hos os dækket i 5 år efter udført arbejde, skulle der mod forventning ske fejl eller skader. Det koster ikke ekstra, men er derimod din forsikring om, at vi udfører arbejde med kvalitetsgaranti. Du kan læse mere om Byg Garanti på www.byggaranti.dk.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på dit kvalitetssikrede betonprojekt.

Se nogle af vores projekter her