Drømmer du om en pænere have, så ring til os. Vi hjælper dig gerne med at skabe din drømmehave. Hos Brinck laver vi gerne havetegninger, skitser, plantelister og vedligehold. Mangler du kun rådgivning, så står vi også til rådighed. Vores grønne afdeling af anlægsgartnere er kreative og grundige, og de glæder sig til, at hjælpe dig hele vejen fra idégrundlag til naboernes misundelige blikke.

Er du træt af, at der er mere mos end græs på plænen, så står vi også til rådighed. Vi udfører alle former for pleje og vedligehold af udearealer, have- og parkanlæg og andre grønne områder. Vi slår dit græs, fræser stubbe, bekæmper alger og klipper din hæk. Snerydning, sprøjteopgaver, rengøring, beskæring og oprydning af din have. Der er ikke de opgaver, vi ikke kan hjælpe dig med.  

Vi laver alsidigt anlægsgartnerarbejde, hvor vi har stor erfaring med plantearbejde, anlægning af græsplæner, stakit og japanske haver. Vi har endnu ikke mødt den opgave, som var for lille eller for stor, for hos Brinck er vi altid klar til dit projekt.

Drømmer du om en have med rullegræs af bedste kvalitet, med pergola, spejlbassiner og et smukt bed i midten, så laver vi gerne både tegning og udførelsen for dig. Kontakt os, så udformer vi en skitse for dig, som du får gratis med i købet, når du vælger os til udførelsen.

Er tiden kommet til, at din drømmehave skal realiseres – så kontakt os på 75 15 21 77.

Se nogle af vores projekter her