Jord

Brinck kan klare enhver jord- og anlægsopgave

Vi er dit sikre valg, når der skal laves jord- og anlægsarbejde. Hvis du søger en professionel løsning til udgravning, vejanlæg eller bærelag til cykelsti, så kontakt os. Vi har stor erfaring med alle former for anlægsarbejde. Vi bruger kvalitetsmaterialer, arbejder i ethvert terræn og så har vi Byg Garanti. Din garanti for kvalitetsarbejde. 

Skal du have lagt omfangsdræn, etableret sandpuder eller afrettet muld. Vi løser enhver opgave, uanset omfang. Hos Brinck har vi mange ekspertiser under samme tag, så vi kan tilbyde komplette løsninger på netop dit projekt. Vi er dit valg til totalentreprise.

Før et byggeri påbegyndes skal byggegrunden være i orden. Det kan vi hjælpe med at sikre gennem byggemodning. Med byggemodning sørger vi for, at din byggegrund giver de optimale betingelser for byggeprocessen. Brinck har stor erfaring med at koordinere, planlægge og udføre alle typer byggemodningsarbejde. Ved at vælge os sikrer du, at hele dit byggeprojekt bliver tænkt sammen i en helhed.

Uanset om du skal have anlagt cykelsti eller rundkørsel, udført bygningsudgravning eller kystsikring, så er Brinck din kvalitetsløsning. Vores flerfaglige ekspertise sikrer dig, at alt arbejde bliver veludført, med kvalitet fra start til slut. Det er økonomisk og tidsmæssigt attraktivt for dig, da du ikke behøver andre samarbejdspartnere end os.

Kontakt os allerede i dag for at høre mere – Ring 75 15 21 77 eller brug kontaktformularen her på siden.

Se nogle af vores projekter her

Bliv kontaktet

 

 

Kontakt os

Chr. Brinck & Søn ApS

  • +45 75 15 21 77
  • info@chrbrinck.dk
  • Brolæggervej 20
    DK-6710 Esbjerg V
  • CVR: 48895611

Find os

Medlem af:

Chr. Brinck & Søn ApS er medlem af Dansk Byggeri