Er dit hjem fri for rotter? Skal du have fjernet rotter og andre skadedyr eller vil du sikre dig, at de ikke kommer ind, så kontakt os. Vi er eksperter i at bekæmpe skadedyr, om det gælder rotter, myrer, muldvarper eller andre skadedyr. Uanset dit problem, så står vi klar til at hjælpe dig. Vi udfører tv-inspektion og kontrol ved indflytning. Har du lige købt nyt hus og vil være sikker på, at din ejendom er rottefri, så kommer vi gerne og fjerner dine bekymringer. Vi benytter WiseTrap, den mest effektive rottefælde og -spærrer. Wisetrap dræber rotterne i kloakken ved en giftfri løsning. Kontakt os for at høre mere.

Brinck yder kvalitetsarbejde inden for alt kloakering, uanset opgavens omfang. Er din kloak utæt så renser og reparerer vi gerne, vi udfører både punktreparation, strømpeforing og kloakseparering. Vi gennemfører også byggemodningsprojekter i alle størrelsesforhold.

Er du skybrudssikret? Håndterer du regnvand på egen grund? Skal du have anlagt kloak eller brønd? Brinck udfører alt almindeligt spjældarbejde, så kontakt os allerede i dag for at høre mere. Vi ordner også gerne forsikringsskader og hovedkloakering, eller laver kloakering i forbindelse med eksempelvis nyanlagt vej eller cykelsti.

Et nedsivningsanlæg kan være din løsning til bortledning af husspildevand, hvis du bor uden for et kloakeret område. Vi har stor erfaring med nedsivningsanlæg og kan guide dig sikkert og trygt igennem processen. Hos Brinck benytter vi kun kvalitetsmaterialer og professionelle løsninger.

Få styr på din kloakering og vælg Brinck for den rigtige løsning. Ring nu på 75 15 21 77.

Se nogle af vores projekter her