Hos Brinck er vi også et alsidigt murerfirma med en bred kundekreds, der omfatter alt fra store virksomheder til private husejere. Vi udfører alle typer opgaver inden for murerfaget - store som små. Alle vores fagområder arbejder sammen, så vi kan garantere dig den bedste og mest komplette løsning.

Skal du have lavet nyt badeværelse, bygget hus fra bunden eller renoveret dit skur. Uanset opgavens omfang, så står vi klar til at hjælpe dig. Ved at vælge Brinck, gør du processen hurtigere og enklere. Vi har mange fag under samme tag, så ved at vælge os, slipper du for at jonglere mellem flere leverandører. Vi klarer det hele for dig.

Vi lægger vægt på det gode håndværk. Det betyder, at vi kvalitetssikrer alt arbejde, som vi udfører. Vi er omhyggelige med at vælge de rette materialer, så den løsning vi finder for dig kan holde i mange år. Kvaliteten er i højsædet, og da vores murerafdeling bygger på en murerforretning med mere end 75 års erfaring som murer, er du garanteret det bedste resultat.

Du er som kunde altid i fokus og vi sørger for, at tage en grundig samtale om dine ønsker og behov inden vi igangsætter vores fælles projekt. Brinck er omfattet af Byg Garanti, som sørger for, at du som privatkunde er garanteret godt kvalitetsarbejde og skulle der opstå fejl, så er du dækket af Byg Garanti som en del af prisen. Du kan læse mere om garantien på www.byggaranti.dk.

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, så kontakt os på telefon 75 15 21 77.

Se nogle af vores projekter her