Kære nuværende eller fremtidige kunde. Brinck er en stor virksomhed, hvor der altid sker en masse. Du så måske vores hjemmesideadresse på en af vores genkendelige blå biler, som ofte kører rundt i området på vej mod næste projekt. Måske overvejer du, at vi skal klare din næste opgave. Ligegyldig hvordan du er endt her på siden, så er vi glade for, at du er interesseret i os.

Herunder kan du løbende se og læse om nogle af de ting, der sker hos Brinck. Det kan være billeder fra et nystartet projekt eller en hilsen når vi er på messe.
Synes du, at noget er interessant og vil du gerne høre mere om, hvad det er vi render og laver, så giv os et kald på telefon 75 15 21 77.

Nybyggeri på 13 etager

Nybyggeri på 13 etager

Vi er hos Brinck i gang med et større projekt, et nybyggeri på 13 etager, på Tovværksgrunden i Esbjerg. Vi udfører jord-, kloak-, beton- og anlægsarbejdet.

Opførelse af Danmarks Flygtningemuseum i Oksbøl

Danmarks Flygtningemuseum

BRINCK har fået et meget spændende og prestigefyldt anlægsprojekt, med opførelse af Danmarks Flygtningemuseum i Oksbøl. Vi står for udførelse af jord-, kloak- & anlægsarbejdet.

Frello Skolen

Frello Skolen

BRINCK er i gang med et større jord-, kloak- og anlægsprojekt ved den nye storskole for Varde Kommune, også kaldet Frello Skolen. For tiden er vi i gang med "dannelse" af landskabet samt brolægnin...